We Do awesome

themes

We really love

what we do

and do

what we love!

Izrada web stranica

brza usluga / responzive dizajn / povoljne cijene

Izrada web stranica prilagođenih svim uređajima

Da bi Vaša stranica izgledala lijepo i moderno na svim vrstama uređaja – od mobitela sve do velikih ekrana, kod izrade web stranica posebnu pažnju posvećujemo prilagodljivosti stranice veličini ekrana – kako bi svako u potrazi za Vašim uslugama mogao jednostavno i pregledno vidjeti sve informacije bez obzira odakle pristupa web stranici.

Cijena web dizajna i izrada web stranice su maksimalno prilagođeni svim klijentima – od početnika u svijetu weba do naprednijih klijenata kojima ćemo rado ispuniti sve programerske i dizajnerske zahvate – opet uz prihvatljivu cijenu.

 

 

 

NEDAVNI PROJEKTI

PARTY MIRROR

O uređaju, način rada

Magic Mirror Photobooth je uređaj koji će svako vjenčanje, event ili rođendan učiniti još zanimljivijim, veselijim i zabavnijim...

Video animacije pozivaju goste da dodirnu ogledalo kako bi započela faza fotografiranja u kojoj se izmjenjuju video animacije i fotografiranje. Nakon fotografiranja se fotografije mogu potpisati dodirom ogledala, slati na e-mail, Facebook ili Instagram a na kraju se fotografija isprinta u dogovorenom formatu i dizajnu. Reakcije na naš Magic Mirror Photobooth su uvijek vrlo pozitivne.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

POŠALJITE NAM E-MAIL ILI NAS NAZOVITE NA:

PARTY MIRROR

Adresa: Zdihovska ulica 67D, 10000 Zagreb

Kontaktirajte nas

Mob:+385989266911
E-mail: partymirror.net@gmail.com